Gratis levering in Amsterdam Oost / Levering binnen de ring Amsterdam € 35

Javaplein Vintage Markt is back!

Javaplein Vintage Markt

Ook weer zo’n zin om echt iets moois, unieks en duurzaams voor in je huis te halen? Op zaterdag 3 september 2022 van 11.00 uur tot 17.00 uur is de nieuwste editie van Vintage Markt Javaplein in Amsterdam-Oost!


Van vintage meubelstukken tot bric-a-brac uit Scandinavië, Frankrijk, België en de rest van Europa. Zo’n twintig vintagespecialisten uit heel Nederland zetten hun kramen op rondom het voormalig Badhuis op het Javaplein. Met duurzame design meubels, lampen, accessoires, kleding en andere huisopfleurende blikvangers waar de kwaliteit vanaf spat. Volop gezellige terrasjes, cafés en restaurants rondom het plein. Voor je morning coffee, lunch of je afternoon aperitivo. Flaneren, rondkijken en misschien gaan zelfs de voetjes van de vloer. Kom lekker slenteren met je lief en de kinderen of neem je moeder mee. Alles mag en alles kan.

Kom je ook?

Gratis entree – Eerlijke prijzen – Sustainable living

Wij zijn altijd op zoek naar interessante verkopers die deel willen nemen aan onze markten. Mocht jij interesse hebben om deel te nemen aan onze markt kan je ons  een bericht sturen - monica@foundinsweden.com