Gratis levering in Amsterdam Oost / Levering binnen de ring Amsterdam € 35

LUID DE KERSTDAGEN IN OP DE JAVAPLEIN VINTAGE MARKT 🎄

Kerst & vintage liefhebbers opgelet! 

Na geslaagde eerdere edities organiseert Found in Sweden  deze winter opnieuw de Javaplein Vintage Markt. Dit keer samen met Club Niche Vintage Studio.

Houd jij van alles wat schittert, ben je dol op kerst en speur je graag naar de mooiste vintage meubels, kledingstukken en accessoires? Haal dan op 17 december je vintagehart op, neem je liefste vrienden mee en struin van 11 tot 17hr heerlijk rond op de leukste allround vintage markt van de stad.

Een geweldige Scandinavische fauteuil, die hele bijzondere 70s jurk, de tas waar je al jaren naar zocht, sfeermakers voor in je huis zoals lampen en andere blikvangers waar de kwaliteit van afspat. De Javaplein Vintage Markt is de ideale plek voor schatzoekers. Ruim 20 vintagespecialisten uit heel Nederland zetten op deze winterse zaterdag hun kramen op rond het voormalige Badhuis op het Javaplein. De markt is natuurlijk gratis, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Je kunt heerlijk verdwijnen in een menigte enthousiaste vintage shoppers, ideeën opdoen en eyecatchers op de kop tikken voor de kerstmaand, maar ook lang daarna. Speciaal voor deze editie hebben we kerstdecoratie, glittertops, bourgondische lekkernijen en ‘onder de boom waardige kerstcadeaus” toegevoegd Dus kom in de kerstsfeer en kom sfeerproeven met je vrienden, familie en/of date :).

Wij zijn altijd op zoek naar interessante verkopers die deel willen nemen aan onze markten. Mocht jij interesse hebben om deel te nemen aan onze markt kan je ons  een bericht sturen - monica@foundinsweden.com