Interieur Ontwerp & Styling

 Op zoek naar wat Scandinavische vintage charme voor je huis of kantoor? Of het nu een verwaarloosde hoek is of een hele ruimte die een make-over nodig heeft, ik ben hier om te helpen bij het creëren van een omgeving die warmte, levendigheid en vreugde uitstraalt.

Vintage meubels - het gaat niet alleen om duurzaamheid en kosteneffectiviteit, hoewel dat grote voordelen zijn. Er zit een unieke aantrekkingskracht in vintage stukken die eenvoudigweg niet gerepliceerd kan worden met nieuwe items. Of je nu houdt van de kleurrijke, speelse esthetiek of de meer ingetogen elegantie van de Scandinavische vintage stijl, ik ben er om de voor jou perfecte sfeer te realiseren, te beginnen met een basis van tijdloze vintage stukken en van daaruit een ruimte te creëren die echt als de jouwe voelt.

 

 

Ik heb een passie voor het maken van moodboards, verlichtingsplannen en kleur combinaties. Ik beweeg moeiteloos van de digitale wereld naar de fysieke wereld. Ik werk al jaren met klanten, eerder als digitaal ontwerper. Destijds verlangde ik ernaar om met fysieke objecten te werken, en hier ben ik dan, ik doen nu precies wat ik graag doe. Het opsporen van meubelstukken, dingen repareren, ruimtes tot leven brengen met kleur en texturen. Ik weet waar ik de goede items kan vinden, en maak ook de extra meters voor dat ene speciale stuk.

 

 

Opgroeiend omringd door de Scandinavische designesthetiek, heb ik een diepe waardering ontwikkeld voor vakmanschap en oog voor detail. Mijn hands-on benadering betekent dat ik niet alleen een ontwerper ben; ik ben een schilder, behanger, meubelrestaurateur en alles daartussenin. Elk project wordt doordrenkt met mijn kenmerkende mix van hard werk en verbeeldingskracht, waardoor een ruimte ontstaat die jouw unieke stijl en persoonlijkheid weerspiegelt.

Als je denkt dat ik je van dienst kan zijn, laten we dan in contact komen. Stuur me een e-mail op monica@foundinsweden.com, dan spreken we af voor een kopje koffie.

Mijn uurtarief is € 65 (ex btw). Ik zal altijd een urenschatting vooraf geven, of een pakketprijs overeenkomen. Eventuele opgespoorde stukken zullen waarschijnlijk uit Zweden komen en worden aangeboden tegen een sterk gereduceerde prijs als onderdeel van een project.